Tuesday, April 24, 2018

10KG dalam masa 3 bulan dengan set kurus Shaklee

Nak kurus ada caranya

X susah sekiranya kita konsisten. Bukan dengan kata-kata je... "Aku nak kurus" tapi tindakan ada. Dulu kak Ija MCM tu le. Cakap nak kurus. Pagi try diet... Petang atau malam hadap macam makanan yg ada. Lapo Wey

Start 2/1/2018...

Kak Ija tekad

Hish x boleh jadi ni... Badan bagai dipam pam...... Aku perlu control makan

Lastnya kak Ija ambik set kurus Shaklee ni..full set tau
Amalkan dengan konsisten... Bulan pertama kak Ija berjaya turun berat sebanyak 3KG... Susut inci kat perut tu 2 inci.

Sampai sekarang kak Ija ambil set ni dan kawal permakanan.....

Alhamdulillah 10KG dalam masa 3 bulan

Berat dulu 70KG sekarang dah 59KG.

Bestkan!!!!

Testimoni kak Ija sendiri!


Jgn cakap... Boleh ke??

Sedangkan korang tak buat pun... Jom buktikan kita boleh kurus. Yakin dgn diri

Kak Ija kan bantu.......

Dapatkan kembali berat badan Ideal korang tu!!!!!

www.semestisihat.blogspot.com:
WhatsApp sekarang:-
#pengedarSahShakleeAnda
☎ www.wasap.my/60193036830
☎ www.wasap.my/60193036830
☎ www.wasap.my/60193036830

Guide sepenuhnya, sekiranya anda buat pembelian dengan Ija. #freegift menarik dan istimewa menanti anda!

#shaklee #pengedarshaklee #shakleemalaysia #shakleeselangor #shakleepetalingjaya #shakleedamansara #shakleekotadamansara #shakleeum #sayajualshaklee #readystok #promosi #shakleemurah #shakleeeffect #testimoni #testimonikurus #testimonishaklee #multivitamin #bakarlemak #kurus #kuruscepat #jomkurus #langsing #cantik #kulitcantik #diabetes #espshaklee #vitaminC #vivix

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...