Friday, December 15, 2017

VIVIX MURAH JUALAN AKHIR TAHUN

Nak dapatkan red beg Vivix dan spoon VIVIX shaklee ni tak????

Cara dia senang je.... dengan buat pembelian dalam 1 resit 100uv... anda boleh buat pembelian beg ni dengan harga rm30 sahaja!

Beg ni anda boleh letak makanan panas, sejuk... nak simpan susu baby dalam ni pun boleh tau. Beg x besar x kecil.... mudah dibawa kemana sahaja 😊

Cantik sgt beg ni.....?

rugi tau x miliki sekarang........




-------------------------------------------------------------------------------------------------


Ingin mendapatkan barangan Shaklee dengan harga potongan sehingga 20-25%?? Anda boleh mendaftar sebagai ahli Shaklee dengan yuran hanya Rm80.00 (termasuk cas penghantaran) seumur hidup. Dengan mendaftar sebagai ahli anda juga layak untuk menikmati keistimewaan lain. Hubungi Kak Ija untuk keterangan lanjut.



Anda boleh membuat belian di mana-mana cawangan dengan harga Ahli. Saya boleh membantu anda mendaftar hanya melalui Online.


Untuk tempahan dan pertanyaan sila berhubung melalui:

Pengedar Shaklee (SID : 927880)

call/sms/WA: 019-3036830

FB: Nor Azliza Sahin

CASH ON DELIVERY ➡

Area Kota Damansara, Ara Damansara, Kelana Jaya, One Utama, Kayu Ara, Damansara, Subang Bestari dan Bangsar..

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...