Tuesday, October 3, 2017

KELEBIHAN JOIN AHLI SHAKLEE




Selalu kak ija dapat mesej begini daripada cust Kak Ija....

Ada yg cakap Shaklee ni mahal lah.... yg mesej kak Ija ni kebanyakkan mintak harga promosi, nak harga ahli.... nak pos free lah.

Korang boleh dapat lebih dari harga ni sekarang..... bila korang JOIN KEAHLIAN



Shaklee berikan:-
 CASH
- untung runcit
- bonus bulanan

CAR
- Duit kereta, bukan bg kereta ye.... tpi duit kereta... duit tu korang boleh gunakan sama ada nak beli kereta, nak buat belanja harian, bayar duit rumah, buat simpanan, ataupun byr utk apa yg korang suka. Dah duit korang suka hati lah kan !

COVENTION
- Yang ni erti kata meraikan kejayaan korang.... ataupun Shaklee bawa korang jalan2 kat destinasi yg telah mereka tetapkan

Best ke best?



Kak ija mula2 ingatkan join Shaklee.... kelebihan dia boleh beli Barangan Shaklee ni dengan harga ahli..... tpi tak sangka banyak yg kak ija dapat.... perolehi. Lebih daripda luar jangkaan.

Bonus yg Shaklee bayar Kak ija lebih dari gaji yg Kak ija dapat masa Kak Ija bekerja tau. KAK ija dapat bonus ... untung runcit......

Duit tu Kak ija gunakan sepenuhnya apa yg kak ija impikan. Rakan-rakan Shaklee Kak ija pun nmpk apa yg kita REWARD TUK DIRI SENDIRI tiap2 bulan.

Paling BEST..... SIAP ADA SLIP GAJI TAU. Slip gaji Shaklee tu.... korang boleh guna utk buat sebarangan LOAN. 

Syukur, alhamdulillah..... tak silap kak ija memilih Shaklee ni.


ADA YANG NAK JOIN SHAKLEE DENGAN KAK IJA TAK?



Tak mahal pun, RM80 je..... sekali pos memberkit. 

inshaAllah..... Kak ija guide sepenuhnya..... dalam masa yg sama ada tunjuk ajar daripda MENTOR2 TERHEBAT.... IAITU MASTER SHAKLEE TU SENDIRI!

Kita follow je mentor kita buat.... tu salah satu RAHSIA KEJAYAAN kak ija KALAU NAK BERJAYA.

Nak join ahli...... perlu lengkapkan borang ni. Kak ija boleh isi kan melalui ONLINE.


BUTIRAN YANG DIPERLUKAN, NAK DAFTAR KEAHLIAN
Nama
No ic
Jantina
Tarikh lahir
No telefon
Status

Nama pasangan
No telefon pasangan
No ic pasangan
Alamat tetap
Alamat penghantaran
Nama bnk
No akaun
Email:-


Contoh borang keahlian Shaklee


Kami alu2kan anda yg ingin ubah masa depan. .....

InshaAllah kita buat sampai menjadi ☺

WhatsApp sekarang:-
pengedar Sah Shaklee PETALING JAYA
☎ www.wasap.my/60193036830
☎ www.wasap.my/60193036830
☎ www.wasap.my/60193036830

Guide sepenuhnya, sekiranya anda buat pembelian dengan Ija. freegift menarik dan istimewa menanti anda!

Kak ija COD Kota Damansara, Ara Damansara, Kelana Jaya, One Utama, Kayu Ara, Damansara, Shah Alam Dan Bangsar.





No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...