Saturday, September 23, 2017

REWARD FOR ME

 REWARD FOR ME

Saja nak kongsi ngan korang semua.... benda best kan mesti lah kita tak sabar nak share kan.... kan.... kan....

KAK IJA DAPAT REWARD LAGI

Pagi tadi kak ija g umah Upline Shaklee kak ija ... g ambik Stok SHAKLEE kat dia. Dah sampai sana.... tgk kat tangan dia banyak benor bungkusan dia pegang.... tertanya-tanya dalam hati.... bungkusan apakah itu?

Lepas tu... bungkusan bertukar tangan.... hah pelik..... duk tanya le kat dia.... apa ni?

Dia cakap.... ni reward ija bulan ni... hasil ija bekerja keras. Tahniah ye.

Reward bulan ogos 2017


Ya ALLAH..... syukur Alhamdulillah. Bukan utk kak ija pun ada tau..... utk downline kak ija pun ada... sapa lagi kalau bkn kembo kak ija. Dia personal jualan no 3, manakala Kak ija no 1.

Pencapaian bulan ogos 2017


Bestkan group kak ija ni.... ada je hadiah menyusul kalau pencapaian terbaik.

Bukan je tudung tu yg Kak Ija dapat.... keropok ikan pun kak ija dpt ye. sampaikan anak Kak ija x sabar2 nak makan.. ingatkan keropok yg dah goreng. alahai Anak!



ORang-orang Shaklee ni suka memberikan. Bestnya kalau tiap2 bulan dapat reward dari Upline2 Shaklee kan 😂😂😂

Semoga mereka ni dimurahkan rezeki.....aamin



WhatsApp sekarang:-
pengedar Sah Shaklee PETALING JAYA
☎ www.wasap.my/60193036830
☎ www.wasap.my/60193036830
☎ www.wasap.my/60193036830

Guide sepenuhnya, sekiranya anda buat pembelian dengan Ija. freegift menarik dan istimewa menanti anda!

Kak ija COD Kota Damansara, Ara Damansara, Kelana Jaya, One Utama, Kayu Ara, Damansara, Shah Alam Dan Bangsar.

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...