Tuesday, August 1, 2017

PROMOSI SHAKLEE OGOS 2017

Welcome OGOS!

SEMANGAT kak ija Bangun pagi..... bersiap2 G Shaklee tau..... stok kat umah dah semakin susut. Jadi tugas Kak Ija adalah penuhkan SOHO tu kembali. Kak ija paling risau kalau cust nak order barang.... barang tu x ada stok!

Pagi ni Kak ija, di temani si tecik Ainul merempit ke Shaklee....  memborong barang dagangan!



Leka2 pilih2 barang apa nak dibeli... dan2 le si tecik ni ajak ketoilet. Mama pun pasrah le...sebab mama fikir mama nak berada lama lagi kat Shaklee ni. Kak ija suka mai Shaklee ni...sebab rasa ada aura tersembunyi kat sana.



Make up remover dah susut dah kat shaklee... jadi kak ija x moh lepas kan peluang rembat satu tuk diri sendiri. alhamdulillah...... 



Tumbler merah.... wah cantik sangat. kita suka... kita suka.... Ni pun Kak ija beli gak 1 set EVER VIBRANT SET WITH FOLLOW YOUR HEART... Beki satu set ji dah bolrh beli tumbler merah ni... jadi bertambah2 le koleksi Kak Ija ni.... sebab kak Ija suka kumpul koleksi Shaklee.







Muka happy bila ianya jadi milik ku .......









Satu beg mama kita borong..... semua ni tuk anda. Yg inginkan Shaklee dengan kadar Segera boleh PM 0193036830. Mama  kita boleh antar kawasan berdekatan. Pos jugak disediakan !

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...