Tuesday, August 1, 2017

CINCH TEA BG ENERGY LUAR BIASA

Cinch tea bagi energy luar biasa!

Hari ni Kak Ija penat sangat..... dr pagi bangun settlekan kerja rumah, lepas tu singgah pulak ke HQ Shaklee top up stok yg x berapa nak ada.

Lepas balik dr Shaklee... kak ija terus ambik anak2 sekolah pagi.

Sampai kat umah.... isi form parcel yg nak kena pos utk cust pulak. Sebab kak ija kena pastikan barangan yg cust order tu kena pos seblum pkl 2.30ptg..... utk parcel tu sampai esoknya. Tu pun kalau abang pos men tak buat hal .

Seblm Kak Ija anto anak2 sekolah petang....... kak Ija bancuh secawan cinch tea.... suam2... dr mata Kak Ija ngantuk.... lesu...... mata terus segar.... tenaga luar biasa dtg secara tiba2..... terus rasa bertenaga!!!



Lepas tu br le kak Ija gerak anto anak2 sekolah petang, pos barang tuk customer dan COD KE Penjara sungaI Buloh.



Memang x rasa mengantuk pun.... segor mata ni sampai sekarang

Alhamdulillah

 KELEBIHAN CINCH TEA

Cinch tea ni kan..... boleh tingkatkan metabolisme, hilangkan rasa ngantuk... sesuai utk mereka yg nak trnkan berat badan... nak tenaga..... student ... yg kerja opis elok ambik cinch tea ni


Stok ..... READY STOK... NAK?????  PM 0193036830 Kak ija

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...