Tuesday, August 8, 2017

AMBIK STOK LAGI!

AMBIK STOK LAGI!

Assalamualaikum dan salam sejahtera...

cerita hari ini.... hari ni kak ija pagi2 dah redah hujan bawa si tecik Ainul g  Shaklee. Semalam ada cust Call Kak ija Nak order ESP, VIT E x 2, Alfalfa x 2.. tapi stok VIT E ada satu je kat rumah, nak tak nak pagi ni Kak Ija g lah Shaklee sebab nak cukupkan order cust tu.

Tu salah satu tanggaung jawab Kak Ija cuba penuhi permintaan korang semua ye!





alhamdulillah..... sebaik je sampai kat traffic light depan Shaklee tu... Kak Ija dapat WA daripada cust akak ni.... cust akak ni dia bekerja kat Mardinah, sebagai staff nurse, ni dia blik bercuti.... jadi dia order le set kulit ngan kak ija bekalan utk dibawa kesana... dia suka ambik set kulit ngan Kak Ija sebab cuaca sana panas... kulit jadi tak selesa... dah tentu pilihan utama dia VIT C dan VIT E kan.....

Korang nak tau x?





Kak ija suka mai Shaklee ni.... dah sampai sana, tak sah kan kalau korang x Selfie. tu tmpt Kak Ija cari rezeki. Dah 5 tahun kak Ija ni bersama Shaklee ni. byk kenangan pahit manis.. jatuh tergolek... untuk berjaya bkn senang,... byk halangan.. tpi kita kena lah lawan.

Dengan semangat.. Kak Ija kekal dengan Shaklee sampai sekarang

Yang tercari-cari shaklee ni, nk stok dengan kadar segera WA 0193036830 je bebila masa ye. pos boleh COD pun boleh. Free gift menanti anda....


 stok order hari ni ....

Rezeki hari ni....Alhamdulillah.
ESP X 1
Vit E x 3
ALFALFA x 2
VITAMIN C X 2
BARUT BAYI 10 HELAI

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...