Wednesday, March 29, 2017

VIVIX KECUTKAN CYST

TERIMA KASIH VIVIX

==========

Pada 22/12/16 mak ada appoinment mak dengan doktor

Dua bulan lepas mak CikNa disahkan Cyst sebesar 5cm, doktor ingin buat surat refer hospital untuk buat operation sebabnya doktor kata sudah tahap bahaya sebab takut ianya merebak ke Ovari lain

Mak cakap dengan doktor saya nak tangguh

Mak selalu mengadu sakit apabila kedatangan haid, rasa perut merengat-rengat lain dari yang lain hingga tidak sedar rupanya ia adalah Cyst yang sudah lama bertapak dalam tu!!!

Allah, kesiannya mak syurgaku ini
Hati anak mana yang sanggup melihat mak dan ayahnya tak sihat ke, sakit ke

Luluh jantung CikNa bila memikirkan sebelum ni apa yang mak tanggung😢

Kalau dahulu mak dan ayah  CikNa sanggup buat apa sahaja untuk anak-anaknya, kali ini sebagai anak CikNa membalas semula

Bila tahu mak CikNa ada cyst, tanpa berlengah, terus CikNa belikan mak vivix

Yess!!! CikNa belikan vivix untuk mak hasil simpanan duit CikNa sendiri masa tu

Tak pikir apa-apa pun masa tu, walaupun harganya agak mewah, TAPI lagi mahal nilai kesihatan mak dan ayah

Cukuplah mata melihat mak dan ayah CikNa sihat, cukup lah melihat mereka tersenyum indah

Mereka jauh dari CikNa, dan jauh dari keluarga

Mereka yang mengajar CikNa dan adik-adik belajar A,B,C, membaca semua

Kebahagian kita yang sekarang kerana adanya doa mak dan ayah kita selama ini😘

Tarikh keramat 22/12/16 pada hari inilaj tarikh penting buat CikNa, syukur padamu Ya Allah

Doktor sahkan yang mak tak perlu lagi ambil ubat hospital, itu petanda yang baik

Sujud syukur pada mu Ya Allah
Engkau la Maha Penyayang

CikNa selalu pesan dekat mak, mak buat solat hajat selalu sebelum dan semasa makan VIVIX ni

Allah bantu, sebab Allah tahu kita usaha ,bukan duduk meredhakan diri sahaja💪

Bantulah keluarga, sayangi mereka

INILAH MAK AYAH CIKNA😍
LOVE THEM TILL JANNAH



Ingin ikhtiar bersama suplemen Vivix?

WhatsApp sekarang:-
#pengedarSahShakleeAnda
☎ 0193036830 Azliza
☎ 0193036830 Azliza
☎ 0193036830 Azliza

Guide sepenuhnya, sekiranya anda buat pembelian dengan Ija. #freegift menarik dan istimewa menanti anda!

#lulusKKM #pengedarshaklee #Damansara #KotaDamansara #AraDamansara #KelanaJaya #OneUtama #KayuAra #TropicanaSelatan #SeluruhMalaysia #Shaklee #ShakleeMalaysia #JualShaklee #ShakleeEffect #ShakleeMurah #testimoni #kanser #darahtinggi #diabetes #readystok #shopping #Shakleeonline #lecithinpromosi #vivix #cantik #kurus #sihat #putih

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...