Tuesday, March 28, 2017

pengedar Shaklee damansara

Cerita hari jumaat....

Bila seharian hujan... nak kemana pun susah... apa lagi kita lepak kat shaklee. Sambil borong barang dagangan, dpt lah jugak budak2 ni main taman kan!

Lagi pun budak2 ni bising, mama ni busy je 😊😊😊

Kata superwomen, bisness women... mesti lah busy kan. Hehehe... perasan lak diri ni.

Ni barang dagangan yg kita borong hari jumaat hari tu.. sikit je tpi cecah jugak lah rm1200. Semua ni dah bertuan ye. Rezeki mama... rezeki anak2....alhamdulillah.


Lepas tu kan... kan x lama lagi Nc... kita pun beli lah tiket tu kita join nc Nanti



Mood happy anak2 bila dgr g shaklee.. sebabnya, diaorg dpt main taman.. tgk lah wajah mereka ni 😊😊😊









Barang kat akak readt stok ye... sapa2 nak Shaklee cari akak ye ☺☺☺


WhatsApp sekarang:-
#pengedarSahShakleeAnda
☎ 0193036830 Azliza
☎ 0193036830 Azliza
☎ 0193036830 Azliza

Guide sepenuhnya, sekiranya anda buat pembelian dengan Ija. #freegift menarik dan istimewa menanti anda!

#lulusKKM #pengedarshaklee #Damansara #KotaDamansara #AraDamansara #KelanaJaya #OneUtama #KayuAra #TropicanaSelatan #SeluruhMalaysia #Shaklee #ShakleeMalaysia #JualShaklee #ShakleeEffect #ShakleeMurah #testimoni #kanser #darahtinggi #diabetes #readystok #shopping #Shakleeonline #lecithinpromosi #vivix #cantik #kurus #sihat #putih

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...