Tuesday, March 28, 2017

pengedar Shaklee damansara

Assalamualaikum dan selamat sejahtera

Alhamdulillah

Hari ni dalam2 tak sihatkan.... sempat gak lah berkunjung Ke Shaklee, g borong barang dagangan yg nak kena pos dan Cod hari ni




Lepas je borong barangan g pulak kat PARK VIEW KELANA JAYA antar set kesuburan kat cust . Alhamdulillah... senang berurusan ngan cust ni... tak tanya banyak...trs je bank in. 😊😊😊



Selepas settle anto set kesuburan.... kita g singgah pulak KAYU ARA, antar sebotol Vitamin C kat PERSATUAN DIALISIS KURNIA. Staf nurse sana order tuk adiknya ☺


Perjalanan diteruskan lagi... kali ni kita g Pos Sebotol Vitamin C utk cust Mersing Johor.... akak kalau pos barang kat sini je... Uptown damansara dekat dengan sekolah agama anak... sekali jalan je..anto anak sekolah agama... balik trs pos brg.


Settle pos barang kita g pulak NXP sunway way.... sepattnya balik Shaklee tadi singgah sana.. sebabkan cust meeting, terpaksa lak anto pukul 2kan.



Alhamdulillah settle semuanya.... ni br je sampai umah. Balik rehat le pulak. kalau ada yg nak selit2 nak suh kak ija pos ke.. COD ke.. cari je akak.. akak anto trs sampai ke tmpt anda. InshaAllah

Harga istimewa berserta free gift utk cust2 akak 😊😊😊


WhatsApp sekarang:-
#pengedarSahShakleeAnda
☎ 0193036830 Azliza
☎ 0193036830 Azliza
☎ 0193036830 Azliza

Guide sepenuhnya, sekiranya anda buat pembelian dengan Ija. #freegift menarik dan istimewa menanti anda!

#lulusKKM #pengedarshaklee #Damansara #KotaDamansara #AraDamansara #KelanaJaya #OneUtama #KayuAra #TropicanaSelatan #SeluruhMalaysia #Shaklee #ShakleeMalaysia #JualShaklee #ShakleeEffect #ShakleeMurah #testimoni #kanser #darahtinggi #diabetes #readystok #shopping #Shakleeonline #lecithinpromosi #vivix #cantik #kurus #sihat #putih

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...