Friday, January 16, 2015

SYUKUR DENGAN REZEKIMU YA ALLAH

Assalamualaikum. ..
Syukur Alhamdulillah atas nikmat yg Engkau berikan kepada ija dan Ahli keluarga ku Ya Allah. Memang tak disangka penutup 2014 ija naik Rank Senior Supervisor. Awal tahun hari tu naik Supervisor hujung tahun Senior Supervisor. Kiranya Tahun 2014 memberikan seribu makna kepada ija. Harap 2015 ni akan berikan lebih lagi dan lagi........ insha Allah!

Dengan ini ija dah buktikan surirumah mcm ija ni pun boleh berjaya. Bukan sekadar suri rumah je. Duduk dirumah .... tapi masih mampu berikan dan membantu ahli keluarga ija... ija mampu ringan kan beban orang yg ija sayangi.

Teringat dulu..dulu masa ija kerja.. Kerja 10 tahun...... tapi gaji hanya cukup2 sedia kan keperluan anak-anak. Selebihnya terpaksa minta suami. Tiap-tiap hujung tahun mintak orang atasan naikkan gaji... tapi gaji sedikit je yang naik. Tensen sangat. Bayangkan duk Kl dengan gaji yg tak seberapa.... untuk pengasuh anak-anak, pamper, duit tadika......... belanja pergi dan balik kerja lagi. Berapa je la yg tinggalkan. Kalau gaji cukup..... idak le nak mintak-mintak dinaikkan gajikan......... ni April 2015 ni GST nak dilancarkan... macam mana le nasib kengkawan kat situkan. Cukup ke idak gaji mereka nanti...... nak harapkan pengkat jgn harap le kan..... bukan tak syukur dengan apa yg ada.... tapi...............

Dengan Shaklee.......... segalanya berubah. Hanya duduk dirumah.... anak-anak depan mata.....ija boleh melihat mereka membesar depan mata, .... ija masih lagi boleh berbisness tanpa abaikan mereka. Dengan Shaklee... ija bos... ija pekerja. Tak ada orang nak arahkan buat itu dan ini. Ija buat dengan kerelaan ija. Suka hati le nak tergolek ke... terlentang ke.... bertangguh ke.....  tak kisah.... Rajin ija bekerja lebih le bonus ija akan dibayar.
Alhamdulillah. ... semakin lama ija kenali Shaklee.. semakin sayang ija dengan Shaklee ni. Ija tahu.... pilihan ija x pernah silap. Sebab ija suka apa yang ija lakukan sekarang ni...

Terima kasih jugak atas segala doa dan ucapan tahniah kawan2 dan family tercinta. Tanpa korang tanpa sokongan korang.... ija pun tak sampai tahap ini......

Buat korang yg berada di luar sana...... nak berbisness dan memilih kumpulan pilih le yg betoi yg boleh membantu korang untuk berjaya. Sekiranya korang nak join Impire ija.... jgn segan-segan ye. InshaAllah kita berjaya sama-sama. Lagipun ija mencari mereka yg berminat untuk diasah dan digilap!


Untuk Order secara online terus dari Shaklee anda boleh klik button "Order Now" dibawah....pembayaran boleh dilakukan menggunakan KAD KREDIT atau KAD DEBIT sahaja. Bagi pembelian menggunakan Direct Transfer melalui bank nak COD SHAKLEE dikawasan berdekatan AZLIZA SAHIN seperti Kelana Jaya, Damansara, Tropicana, Kayu Ara, Flora Damansara Kota Damansara boleh hubungi AZLIZA SAHIN.




"Dapatkan Produk Shaklee dengan harga yang istimewa sekiranya anda mendaftar sebagai Ahli/Pengedar Shaklee. Pelbagai keistimewaan yang bakal anda perolehi sebagai Ahli/Pengedar Shaklee. Berminat untuk mendaftarkan Ahli/Pengedar Shaklee boleh SMS/WHATSAPP saya di nombor yang tertera atau PM di Facebook saya."

Yuran Keahlian sebanyak Rm75 seumur hidup. 
(Termasuk Rm10 untuk penghantaran Kit Ahli)


Sebarang pertanyaan..... order, boleh hubungi:-
PENGEDAR SHAKLEE
SID : 927880
SMS / WHATSAPP : 0193036830
FACEBOOK : Azliza Ija
COD : Kelana Jaya, Damansara, Tropicana, Kayu Ara, Flora Damansara & Kota Damansara
POS LAJU : SELURUH MALAYSIA




No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...