Tuesday, January 6, 2015

PROSES PEMBUANGAN LANCAR, BADAN SEMAKIN SUSUT PENANGAN 4 SEKAWAN!

Bestnya korang.... pagi2 ija dah nak ceritakan kebaikkan 4 sekawan ni ngan korang semua. Korang nak tau.... sejak ija amalkan dengan menelan 4 sekawan ni, proses pembuangan ija menjadi lancar. Hari2 mesti membuang, dah tak simpan-simpan2 toksin dalam badan. Kalau dulu, mesti memaksa buang. Sembelit usah nak cerita le, sampaikan buasir pun ada. BENCINTA kalau bab nak ke toilet. sekarang ni, bukan je lancar proses pembuangan, badan semakin susut, badan dah tak berat lagi, bacaan kolestrol semakin cantik, keputihan dah tiada, ... banyaknya kebaikkan tau. Bukan itu je. Kalau nak tau kebaikkan yg lain boleh je msg ija ye.... inshaAllah ija akan kongsikan ngan korang cara-cara pengambilan vitamin ni dengan cara betoi. Agar korang akan dapat berat badan yang di idam-idamkan.





Untuk Order secara online terus dari Shaklee anda boleh klik button "Order Now" dibawah....pembayaran boleh dilakukan menggunakan KAD KREDIT atau KAD DEBIT sahaja. Bagi pembelian menggunakan Direct Transfer melalui bank nak COD SHAKLEE dikawasan berdekatan AZLIZA SAHIN seperti Kelana Jaya, Damansara, Tropicana, Kayu Ara, Flora Damansara Kota Damansara boleh hubungi AZLIZA SAHIN.




"Dapatkan Produk Shaklee dengan harga yang istimewa sekiranya anda mendaftar sebagai Ahli/Pengedar Shaklee. Pelbagai keistimewaan yang bakal anda perolehi sebagai Ahli/Pengedar Shaklee. Berminat untuk mendaftarkan Ahli/Pengedar Shaklee boleh SMS/WHATSAPP saya di nombor yang tertera atau PM di Facebook saya."

Yuran Keahlian sebanyak Rm75 seumur hidup. 
(Termasuk Rm10 untuk penghantaran Kit Ahli)


Sebarang pertanyaan..... order, boleh hubungi:-
PENGEDAR SHAKLEE
SID : 927880
SMS / WHATSAPP : 0193036830
FACEBOOK : Azliza Ija
COD : Kelana Jaya, Damansara, Tropicana, Kayu Ara, Flora Damansara & Kota Damansara
POS LAJU : SELURUH MALAYSIA

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...