Monday, January 12, 2015

PERUT KEMPIS DAMBAAN WANITA HANYA DENGAN CADANGAN SET KURUS SHAKLEE



Assalamualaikum...
Pagi ni ija nak ringan kan tangan nak share ngan korang kelebihan Cadangan Set  bajet ni. Set bajet ni ada dua sekawan, satu lecithin ..... satu lagi herb lax. Kedua-dua ni saling bekerja sama membantu satu sama lain. Yang herb lax menggalakkan tindakkan pembersihan yang lembut bagi membantu proses semulajadi turun berat, manakala Lecithin ni pulak menghalang akumulasi lemak dan kolestrol tak baik dan menurunkan berat badan.

Ija sentiasa amalkan kedua-dua ni.... sebab ija ni kuat makan, Mood makan sentiasa je ada. Best ooo siapa yang sekat-sekat makan dia le paling rugi. Tapi korang kena le ingat....... kita makan kerap.... bukan sekali makan dalam kuantiti banyak. Tu dah satu kesalahan, tu yang perut korang nampak buncit melampau. Opppp jangan marah ye. Dan lagi satu yang paling penting.......SELEPAS MAKAN JGN LUPA AMALKAN TELAN 2 SEKAWAN NI. Gerenti esok pagi korang membuang kaw.... kaw........... tak ada dh nak simpan-simpan lemak dan apa yg korang makan semalam tu. Perut ringan je... dan akan berikan kita tenaga untuk jalankan aktiviti harian. Waa...ckp sama lu!!!!

Yang digalakkan ambil Set Cadangan ni, mereka-mereka yang kuat makan, obesiti, sentiasa tidak bertenaga dan mereka yang benar-benar ingin jaga menampilan. Bak kata mereka yang INGIN KURUS!!!!!!!

Apa tunggu lagi... tak yah nak fikir nak ke tak nak..... kang orang ramai dah kurus korang gak yang jeles bagai le,. bukan mahal pun...... harga sungguh jimat, kata nak kurus tak yah le berkira kan....


Untuk Order secara online terus dari Shaklee anda boleh klik button "Order Now" dibawah....pembayaran boleh dilakukan menggunakan KAD KREDIT atau KAD DEBIT sahaja. Bagi pembelian menggunakan Direct Transfer melalui bank nak COD SHAKLEE dikawasan berdekatan AZLIZA SAHIN seperti Kelana Jaya, Damansara, Tropicana, Kayu Ara, Flora Damansara Kota Damansara boleh hubungi AZLIZA SAHIN.




"Dapatkan Produk Shaklee dengan harga yang istimewa sekiranya anda mendaftar sebagai Ahli/Pengedar Shaklee. Pelbagai keistimewaan yang bakal anda perolehi sebagai Ahli/Pengedar Shaklee. Berminat untuk mendaftarkan Ahli/Pengedar Shaklee boleh SMS/WHATSAPP saya di nombor yang tertera atau PM di Facebook saya."

Yuran Keahlian sebanyak Rm75 seumur hidup. 
(Termasuk Rm10 untuk penghantaran Kit Ahli)


Sebarang pertanyaan..... order, boleh hubungi:-
PENGEDAR SHAKLEE
SID : 927880
SMS / WHATSAPP : 0193036830
FACEBOOK : Azliza Ija
COD : Kelana Jaya, Damansara, Tropicana, Kayu Ara, Flora Damansara & Kota Damansara
POS LAJU : SELURUH MALAYSIA

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...