Thursday, December 18, 2014

SELAIN KURUS, MASALAH BAU DAN KEPUTIHAN TELAH TIADA

Assalmualaikum..............

Ija nak cerita ngan korang satu TESTIMONI LECITHIN..... cust mesej ija, bg tau masalah BAU dan MASALAH KEPUTIHAN dia dah TIADA lagi selepas dia mengamalkan LECITHIN. Bestnya ija dengar..... sebab ija dah membantu cust ija merawat dan atasi masalah  bau dan keputihan selain untuk kurus.

Suami tak habis-habis puji dirinya...... kalau dulu nak jalan bersama-sama cukup le payah.... sekarang jalan dah tak lepas tangan... Bestnya kan dengar......... jeles kita.....

Ija dengar cerita dia pun sedih... dulu masa badan berisi, bila keluar ngan husband... orang bertanya ni akak ke adik? sekarang bila orang bertanya... dah tak segan-segan nak bg tau yg sebelah kita ni .... isteri kita....

Tu yang ija suka ingatkan korang.... jangan fikir suami ni buat tak kisah je, bila badan kita berisi..... dia seboleh-bolehnya nak kita sentiasa cantik dan menarik pada pandangan matanya. Bila bawa keluar....... dan kenalkan kepada rakan-rakan dia pun tak segan...........


TESTIMONI LECITHIN




Kebaikan Lecithin Shaklee

  • Lecithin membantu mencegah penyakit yang berkaitan dengan lebihan lemak dalam badan, seperti darah tinggi, stroke, sakit jantung dan lain- lain. ini kerana lecithin bertindak sebagai pelarut lemak.
  • Lecithin memecahkan lemak, dan jika diambil untuk mengurangkan berat badan, dan jika anda turut bersenam, lecithin mampu membakar lemak dengan lebih cepat.
  • Lecithin juga berperanan dalam penyerapan zat- zat penting dari saluran darah ke dalam sel badan kita.
  • Lecithin membantu melindungi sel darah merah kita daripada serangan virus dan bakteria.
  • Lecithin sangat baik untuk meningkatkan daya ingatan. sebab itu lecithin dapat membantu mengelakkan kita daripada penyakit seperti alzheimer disease. lecithin adalah makanan otak dan saraf. 
  • Lecithin dapat membantu masalah insomnia. ianya sumber kepada hormon neurotransmitter yang membantu proses tidur.
  • Lecithin adalah asid lemak yang penting bagi paru- paru bagi mencairkan mukus dan melegakan irritation.
  • Lecithin membantu mencegah eczema, kerana ia adalah zat kecantikan (untuk kulit, rambut).
  • Lecithin bertindak sebagai pelincir kepada sendi- sendi badan kita.
  • Lecithin diperlukan dalam penghasilan hormon epinephrine yang diperlukan bagi mencegah simptom menopause dan PMS


Untuk Order secara online terus dari Shaklee anda boleh klik button "Order Now" dibawah....pembayaran boleh dilakukan menggunakan KAD KREDIT atau KAD DEBIT sahaja. Bagi pembelian menggunakan Direct Transfer melalui bank nak COD SHAKLEE dikawasan berdekatan AZLIZA SAHIN seperti Kelana Jaya, Damansara, Tropicana, Kayu Ara, Flora Damansara & Kota Damansara boleh hubungi AZLIZA SAHIN.




"Dapatkan Produk Shaklee dengan harga yang istimewa sekiranya anda mendaftar sebagai Ahli/Pengedar Shaklee. Pelbagai keistimewaan yang bakal anda perolehi sebagai Ahli/Pengedar Shaklee. Berminat untuk mendaftarkan Ahli/Pengedar Shaklee boleh SMS/WHATSAPP saya di nombor yang tertera atau PM di Facebook saya."

Yuran Keahlian sebanyak Rm75 seumur hidup. 
(Termasuk Rm10 untuk penghantaran Kit Ahli)


Sebarang pertanyaan..... order, boleh hubungi:-
PENGEDAR SHAKLEE
SID : 927880
SMS / WHATSAPP : 0193036830
FACEBOOK : Azliza Ija
LIKE FB PAGES : Kedai Vitamin Damansara & KelanaJaya
BLOG : semestisihat.blogspot.com
EMAIL : azlizaija@gmail.com
COD : Kelana Jaya, Damansara, Tropicana, Kayu Ara, Flora Damansara & Kota Damansara
POS LAJU : SELURUH MALAYSIA

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...