Friday, December 5, 2014

BASIC H PENGHAPUS SEMUT

Assalamualaikum.....

Malam ni ija nak coretkan al kisah pagi tadi........ 
Pagi tadi lepas ija sapu sampai, terlihat sang semut bermaharajalela ke hulu dan ke hilir. Alamak, semut mai umah ni la. Tak suka, tak suka, tak suka......... ni mesti gara-gara bebudak makan jagung semalam. Tahu jela bebudak makan macam mana,..... habis bersepah. Rasa nya semalam ija dah sapu sampai banyak kali.... hurmmmmmm.......

Saja je nak menambah kerja mamanya... tak bg mamanya rilex le tu huhuhu......  Nak tak nak ija kena le mop lantai........... kalau tak mop bertambah banyak le semut tu. Dan lagi ada budak kecil... teramat bahaya tuk diaorg....... 

Ija suka mop lantai gunakan BASIC H...... BASIC H ni bertindak menghalau semut dari bermaharajalela tau. Hanya letakkan 2 - 3 titis BASIC H ke dalam baldi yg berisi air. Jimat le sesangat. Rasanya ija dah gunakan dah lama, tapi tak lagi habis sampai le ke hari ni. Masih banyak lagi. 




selain mop lantai, ija gunakan,.... lap minyak-minyak selepas masak di dapur..... nak hilangkan kesan conteng di dinding pun boleh. kekadang cuci jubin bilik air pun ija gunakan BASIC H ni... kata pencuci serbaguna... kita pun gunalah sebaiknya.... hahahaha!

Korang rasa nak cucikan kesan-kesan degil tu boleh le gunakan BASIC H ni........ tak rugi pun sediakan satu dirumah.....

Bestkan....... apa yg penting ianya selamat...... tak ada bahan-bahan kimia. 



Untuk Order secara online terus dari Shaklee anda boleh klik button "Order Now" dibawah....pembayaran boleh dilakukan menggunakan KAD KREDIT atau KAD DEBIT sahaja. Bagi pembelian menggunakan Direct Transfer melalui bank nak COD SHAKLEE dikawasan berdekatan AZLIZA SAHIN seperti Kelana Jaya, Damansara, Tropicana, Kayu Ara, Flora Damansara Kota Damansara boleh hubungi AZLIZA SAHIN.




"Dapatkan Produk Shaklee dengan harga yang istimewa sekiranya anda mendaftar sebagai Ahli/Pengedar Shaklee. Pelbagai keistimewaan yang bakal anda perolehi sebagai Ahli/Pengedar Shaklee. Berminat untuk mendaftarkan Ahli/Pengedar Shaklee boleh SMS/WHATSAPP saya di nombor yang tertera atau PM di Facebook saya."

Yuran Keahlian sebanyak Rm75 seumur hidup. 
(Termasuk Rm10 untuk penghantaran Kit Ahli)


Sebarang pertanyaan..... order, boleh hubungi:-
PENGEDAR SHAKLEE
SID : 927880
SMS / WHATSAPP : 0193036830
FACEBOOK : Azliza Ija
COD : Kelana Jaya, Damansara, Tropicana, Kayu Ara, Flora Damansara & Kota Damansara
POS LAJU : SELURUH MALAYSIA

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...