Thursday, November 20, 2014

SET KEINTIMAN SHAKLEE: KEMBALIKAN KEHANGATAN MALAM PERTAMA (18SX)

Assalamualaikum, ini saya ingin berkongsi dengan anda semua tentang Vitamin Cinta Shaklee. Mengapa gabungan vitamin E & Alfalfa digelarkan sebagai vitamin cinta ya? Kombinasi dua beradik ini dapat memberikan kesan yang sangat-sangat mengujakan tau... Jom semak fungsi dan khasiat vitamin cinta ini.


Adakalanya, pasangan yang telah lama berkahwin semakin melupakan hubungan intim. Malah ada juga yang menganggap, dah tua-tua ni manalah perlu berhubungan intim ni...Eh, jangan macam tu! Jika keadaan ini berterusan, ia boleh menjejaskan hubungan suami isteri. Rumahtangga semakin dingin dan malah ia juga boleh mengakibatkan perceraian! Jadi, usah dibiarkan masalah ini berlanjutan kerana ia boleh menjejaskan kerukunan rumah tangga.



Selain faktor usia antara punca yang menyebabkan HUBUNGAN CINTA semakin pudar dan 'dingin' antaranya kerana kehamilan, kelahiran, penyusuan susu badan (anak asyik 'melekap' dan akhirnya ibu pun tertidur). Tinggallah si suami terkulat-kulat sendirian. Perubahan hormon dan stress serta sibuk dengan tugasan pejabat dan anak-anak turut mengurangkan keinginan wanita dan adakala suami juga untuk berhubungan intim. Ada juga wanita yang diganggu dengan masalah keputihan dan ini turut dijadikan alasan untuk mematikan 'mood' suami. Wanita yang ada masalah keputihan biasanya turut mempunyai rasa rendah diri untuk tampil menawan bersama suami.



Jom lakukan sesuatu untuk menyemarakkan lagi hubungan kasih sayang antara suami dan isteri.Kali ini saya akan membantu anda dengan memperkenalkan Vitamin Cinta ini. Sesuai untuk suami dan isteri dan sangat membantu hubungan menjadi lebih mesra dan bersemangat. Jom ketahui dengan lebih lanjut:

Vitamin E Complex

Peranan Kepada Suami

-Lebih tenaga seksual
-Ereksi yang lebih lama
-Libido yang lebih kuat
-
Orgasma yang lebih kerap dan bersemangat

Peranan Kepada Isteri

-Lebih tenaga seksual
-Lebih mudah terangsang
-Libido yang lebih kuat
-Orgasma yang lebih kerap dan bersemangat
Untuk menstabilkan hormon seks dan -kewanitaan terutama bagi ibu yang menyusu dan mempunyai kandungan hormon prolaktin (hormon menyusu) yang tinggi


Alfafa Complex ( dikenali juga sebgai Kacip Fatimah Moden )

-membantu mengurangkan masalah keputihan
-mengurangkan masalah 'kering' ketika bersama
-memberikan orgasma yang lebih kerap dan bersemangat
-membantu detoks dan mengurangkan masalah sembelit
-menghilangkan masalah bau badan


Untuk Order secara online terus dari Shaklee anda boleh klik button "Order Now" dibawah....pembayaran boleh dilakukan menggunakan KAD KREDIT atau KAD DEBIT sahaja. Bagi pembelian menggunakan Direct Transfer melalui bank nak COD SHAKLEE dikawasan berdekatan AZLIZA SAHIN seperti Kelana Jaya, Damansara, Tropicana, Kayu Ara, Flora Damansara Kota Damansara boleh hubungi AZLIZA SAHIN.




"Dapatkan Produk Shaklee dengan harga yang istimewa sekiranya anda mendaftar sebagai Ahli/Pengedar Shaklee. Pelbagai keistimewaan yang bakal anda perolehi sebagai Ahli/Pengedar Shaklee. Berminat untuk mendaftarkan Ahli/Pengedar Shaklee boleh SMS/WHATSAPP saya di nombor yang tertera atau PM di Facebook saya."

Yuran Keahlian sebanyak Rm75 seumur hidup. 
(Termasuk Rm10 untuk penghantaran Kit Ahli)


Sebarang pertanyaan..... order, boleh hubungi:-
PENGEDAR SHAKLEE
SID : 927880
SMS / WHATSAPP : 0193036830
FACEBOOK : Azliza Ija
LIKE FB PAGES : Kedai Vitamin Damansara & KelanaJaya
BLOG : semestisihat.blogspot.com
EMAIL : azlizaija@gmail.com
COD : Kelana Jaya, Damansara, Tropicana, Kayu Ara, Flora Damansara & Kota Damansara
POS LAJU : SELURUH MALAYSIA

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...