Thursday, November 13, 2014

Hasil Kerja Keras TanganKu: Barut Bayi & Tilam Bayi

Assalamualaikum dan selamat malam...

Dah dua hari rasanya tak masuk umah intai2 kot-kot ada yg singgah ke. Sorry sesangat.

 Busy yg terlampau......al maklumle kena siapkan tempahan tilam kekabu baby, bantal santai dan barut baby. Ni barut tak siap2 lagi. Minggu depan cust dah nak ambil. Stress tu memang stress takut x dpt nak penuhi keperluan dan kehendak cust. Mujur ada B complex yg boleh atasi Stress ija.

Korang nak tengok ke hasil keras tangan ija..... jeng... jeng.... jeng.... jgn terkejut ye hehehe.

Tilam kekabu tanpa sarung
Dah siap bersarung.

Yang ni 100% kekabu ye x ada campuran bahan2 lain.

Gigih tau kita siapkan sampai pkl 1 pagi. Nak buat siang. ... si tecik lak kacau. Kena tggu dia tido br boleh siapkan.

Tadi siang..... hujan turun dengan lebatnya biasanya kami anak beranak mesti membungkang x ingat. Apa lagi tido lor... tapi hari ni ija x tido. Sebab nak potong kain utk dijadikan barut baby. Dah ptong siap2 nanti terus jahit je. Buat banyak2 cust nak... benda dah ada tak yah tunggu2. Kang tertunggu mau diaorg terberanak kita br terhegeh2 nak jahit.

Kain barut bercorak




Terbantot gak tadi. ..tgh cari kain nak potong, terjumpa lak kain ni.... tertiba dapat idea nak buat bantal santai letak kat ruang tamu. Sekurang2 anak2 boleh baring kat bantal tu.

Dah siap....
Cantikkan......... ni semua cerita hari ni. Bila mood tengah rajin. Kita layankan saja. Best sangat.....

Korang yg mana nak daptkan set penyusuan... set kehamilan, set bersalin. Boleh le selit2 order sekali barut baby, tilam baby. Korang jgn risau. Tilam baby n barut baby ni kita bg rega murah2 je. Tak mahal sperti org lain jual tu.

Sebarang pertanyaan
hubungi:-Azliza Sahin
whatsApp:- 0193036830
CoD: Kelana Jaya, Damansara, Kayu Ara, Tropicana, Flora Damansara & Kota Damansara

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...