Saturday, September 6, 2014

JOM JOIN SHAKLEEYeyeye akhirnya dapat gak kita beli majalah ni, memang kita tercari2 laris betoi majalah ni kat kedai2 buku dah mcm pisang goreng lak kita rasa. Ni mesti SID SHAKLEE yg rembat tak mau lepas peluang duk sedut aura Master Cery kat dalam tu.
     Ni kita nak cerita. ..... kali ni Master Cery ku masuk majalah tau.... Alhamdullilah. Kalau korang nak tau Master Cery terkenal dikalangan SID Shaklee kerana auranya yg terlalu kuat.  Memang kita tak salah pilihan berada dalam keluarga yg cukup HEBAT mampu membimbing kita utk berjaya.
  Jom kita lihat lagi wajah nya... penuh kelembutan.....
Yang mana tak dapatkan lagi majalah ni boleh dapatkan dikedai2 buka berhampiran
Disini kita pun nak mengajak korang join keahlian ngan kita untuk guide sampai anda berjaya.  Bak kata pepatah tak kenal maka tak cinta. Dah kenal Shaklee confirm tak berpaling dah. Shaklee terbaik!!!


Untuk Order secara online terus dari Shaklee anda boleh klik button "Order Now" dibawah....pembayaran boleh dilakukan menggunakan KAD KREDIT atau KAD DEBIT sahaja. Bagi pembelian menggunakan Direct Transfer melalui bank nak COD SHAKLEE dikawasan berdekatan AZLIZA SAHIN seperti Kelana Jaya, Damansara, Tropicana, Kayu Ara, Flora Damansara Kota Damansara boleh hubungi AZLIZA SAHIN.
"Dapatkan Produk Shaklee dengan harga yang istimewa sekiranya anda mendaftar sebagai Ahli/Pengedar Shaklee. Pelbagai keistimewaan yang bakal anda perolehi sebagai Ahli/Pengedar Shaklee. Berminat untuk mendaftarkan Ahli/Pengedar Shaklee boleh SMS/WHATSAPP saya di nombor yang tertera atau PM di Facebook saya."

Yuran Keahlian sebanyak Rm75 seumur hidup. 


(Termasuk Rm10 untuk penghantaran Kit Ahli)


Sebarang pertanyaan, pengambilan.... order hubungi;-
PENGEDAR SHAKLEE
SID : 927880
SMS / WHATSAPP : 0193036830
FACEBOOK : Azliza Ija
LIKE FB PAGES : Kedai Vitamin Damansara & KelanaJaya
BLOG : semestisihat.blogspot.com
EMAIL : azlizaija@gmail.com
COD : Kelana Jaya, Damansara, Tropicana, Kayu Ara, Flora Damansara & Kota Damansara
POS LAJU : SELURUH MALAYSIA

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...