Saturday, September 6, 2014

HQ SHAKLEE KINI DI THE PINNACLES, SUNWAY





INFO TERKINI SHAKLEE:
=====================

HQ Shaklee kini di The Pinnacles~SUNWAY PIRAMID. lebih luas, lebih selesa, lebih seronok dan lebih awesome. Siap ada playroom untuk SID yang bawak anak kecil. Sangat Mesra Keluarga.



Ruang menunggu / menulis dan Discussion Room
sudut keluarga
Playground untuk kanak-kanak

Bagi customer2 Ija yang selalu ambil stok sendiri di HQ Empire Subang, Kini kat sana dah xde ye...kat The Pinnacles, Sunway lagi besar dan selesa untuk menampung pelanggan2 Shaklee yang kini semakin meningkat. Kalau kat Empire Subang dulu sampai kena berdiri kat luar kalau kena hari pack. Sekarang ni In Shaa Allah..semua nya selesa siap ada ruang untuk anak2 bermain. Nampak x mesra keluarga nya Shaklee. Sebab kebanyakan pengedar2 Shaklee adalah suri rumah dan bekerja sendiri. Jadi tak dapat nak elak dari tidak membawa anak2 untuk angkut stok. hehe...macam Ija la tu.

Yang dah biasa order melalui Ija don't worry..boleh order seperti biasa nak hantar jumpa face to face atau pun melalui pos. Jangan segan2 contact Ija ye. In Shaa Allah always available for you.

ALAMAT BARU HOME OFFICE SHAKLEE
●Shaklee Products (M) Sdn. Bhd
●Level 9, The Pinnacles,
●Persiaran Lagoon, Bandar Sunway,
●47500 Subang Jaya,
●Selangor Darul Ehsan


No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...