Friday, September 5, 2014

HQ SHAKLEE KINI DI THE PINNACLES, SUNWAY

INFO TERKINI SHAKLEE:
=====================

HQ Shaklee kini di The Pinnacles~SUNWAY PIRAMID. lebih luas, lebih selesa, lebih seronok dan lebih awesome. Siap ada playroom untuk SID yang bawak anak kecil. Sangat Mesra Keluarga.Ruang menunggu / menulis dan Discussion Room
sudut keluarga
Playground untuk kanak-kanak

Bagi customer2 Ija yang selalu ambil stok sendiri di HQ Empire Subang, Kini kat sana dah xde ye...kat The Pinnacles, Sunway lagi besar dan selesa untuk menampung pelanggan2 Shaklee yang kini semakin meningkat. Kalau kat Empire Subang dulu sampai kena berdiri kat luar kalau kena hari pack. Sekarang ni In Shaa Allah..semua nya selesa siap ada ruang untuk anak2 bermain. Nampak x mesra keluarga nya Shaklee. Sebab kebanyakan pengedar2 Shaklee adalah suri rumah dan bekerja sendiri. Jadi tak dapat nak elak dari tidak membawa anak2 untuk angkut stok. hehe...macam Ija la tu.

Yang dah biasa order melaui Ija don't worry..boleh order seperti biasa nak hantar jumpa face to face atau pun melalui pos. Jangan segan2 contact Ija ye. In Shaa Allah always available for you.

ALAMAT BARU HOME OFFICE SHAKLEE●Shaklee Products (M) Sdn. Bhd
●Level 9, The Pinnacles,
●Persiaran Lagoon, Bandar Sunway,
●47500 Subang Jaya,
●Selangor Darul Ehsan


Untuk Order secara online terus dari Shaklee anda boleh klik button "Order Now" dibawah....pembayaran boleh dilakukan menggunakan KAD KREDIT atau KAD DEBIT sahaja. Bagi pembelian menggunakan Direct Transfer melalui bank nak COD SHAKLEE dikawasan berdekatan AZLIZA SAHIN seperti Kelana Jaya, Damansara, Tropicana, Kayu Ara, Flora Damansara Kota Damansara boleh hubungi AZLIZA SAHIN.
"Dapatkan Produk Shaklee dengan harga yang istimewa sekiranya anda mendaftar sebagai Ahli/Pengedar Shaklee. Pelbagai keistimewaan yang bakal anda perolehi sebagai Ahli/Pengedar Shaklee. Berminat untuk mendaftarkan Ahli/Pengedar Shaklee boleh SMS/WHATSAPP saya di nombor yang tertera atau PM di Facebook saya."

Yuran Keahlian sebanyak Rm75 seumur hidup. 


(Termasuk Rm10 untuk penghantaran Kit Ahli)


Sebarang pertanyaan, pengambilan.... order hubungi;-
PENGEDAR SHAKLEE
SID : 927880
SMS / WHATSAPP : 0193036830
FACEBOOK : Azliza Ija
LIKE FB PAGES : Kedai Vitamin Damansara & KelanaJaya
BLOG : semestisihat.blogspot.com
EMAIL : azlizaija@gmail.com
COD : Kelana Jaya, Damansara, Tropicana, Kayu Ara, Flora Damansara & Kota Damansara
POS LAJU : SELURUH MALAYSIA

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...