Monday, September 29, 2014

CERITA PETANG SEMALAM....SEMUANYA SHAKLEE


Assalamualaikum, dan selamat pagi... Hari ni ija nak saji korang sarapan pagi dengan cerita petang semalam......

Semalam kami Leader-leader SID Shaklee ada pengiktirafan dan penghargaan di SHAH ALAM CONVENTION CENTRE sambil tu ada MOTIVASI RALLY SHAKLEE sekali ngan jamuan raya. Walaupun ketika itu raya dah pun sebulan berlalukan. Apa-apa le, janji Shaklee sentiasa ingatkan kami walaupun dengan apa cara pun.

Best sebenarnya pergi motivasi-motivasi macam ni, banyak aura yg kami sedut sampaikan tak tersedut. Dapat jumpa rakan-rakan Shaklee dibawah susur galurku dan kenali rakan-rakan Shaklee yg lain. Walaupun dulu kami tidak mengenali antara satu sama lain, tapi kini kini bagai satu FAMILY. Seronok sangat ........






Tengok le kami... bila dapat bertemu jadi giler-giler. Selama ni whatsApp dan alam maya je tempat kami berhubung. Kami bagaikan adik beradik, segala suka duka kami kongsi kan bersama. Adat le perniagaan, mesti ada jatuh dan bangun kan.

Hah...... ni yg paling BEST, yang ija nak kongsikan dengan korang semua.... semalam kami juga ada penghargaan daripada Shaklee berupa sijil mengikut pangkat kami.....segala penat lelah, perjuangan kami..  mereka hargai... bukan saja untuk ija, untuk suami pun ada. Bak kata satu FAMILY.  Tengok le, habis satu family kami angkut naik pentas. ..hahaha..... Alhamdulilah........






Dengan penghargaan demikian, lagi le semangat kami kuat. Perjuangan harus diteruskan sehingga ke puncak kejayaan.
Sekali melangkah tak mungkin akan toleh ke belakang.

Korang di luar berminat nak menjadi sebahagian ahli keluarga kami.... jgn tunggu lagi. Ayuh kita mengorak langkah.. dengan Shaklee inshaAllah kita banyak membantu mereka untuk gaya hidup sihat dan keluar dr zon selesa pergi yg lebih selesa lagi.... berminat untuk sertai kami..... whatsApp Azliza 0193036830 yg akan membantu korang lebih BERJAYA!

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...