Monday, September 29, 2014

CARA PIKAT SUAMI BILA CARA LAMA DAN MODEN BERSATU


Assalamualaikum pembuka bicara......

Alhamdulillah, syukur sangat pagi ni kita masih bernafas......

Pagi-pagi ni ija nak sharekan ngan korang petua lama-lama yg ija amalkan sejak pantang anak pertama sampai le anak ke 3 ni. Memang terbukti berkesan dan mampu memikat suami kita. Kata sayang suami kan....

Hari tu saja-saja sharekan kat FB ramai le jugak yg PM mintak resipi. ... iye le siapa yg tak nak... bukan nya mahal pun malahan berguna tuk tubuh badan kita. Sebab perempuan ni penampilan dalaman penting tau. Bukan luaran je yg penting. Badan nak pakai lama..... Kalau dalaman korang x jaga alamatnya Bye....Bye... bye le...

Nak tau tak.....
Apa yg kita nak share hari ni.....
Jeng.... jeng..... jeng.......






Hah ni le dia.........

Ibu kunyit....
Manjakani.......

* ibu kunyit tu, ambil satu je korang bender hancur tapis dan letak gula sedikit lepas tu minum. Ianya mampu rapatkan rahim kita dan kembalikan seri di wajah...

* Manjakani pulak ambil dalam 2 @ 3 biji ditumbuk sedikit
Campurkan dengan 6 - 7 biji lada hitam
Halia sedikit
Bawang putih sedikit
Masakkan dalam periuk kecil
Apabila airnya dah masak
Tuangkan dalam cawan dah suam-suam @ sejuk korang boleh minum.
Yg ni boleh merapatkan mana2 yg dah longgar, elakkan keputihan, elakkan perut buncit.
*** yg air manjakani korang boleh panaskan beberapa kali untuk minum. ... bila airnya dah jernih boleh buang.. buat br.
Suka hati le nak minum hari2 ataupun seminggu 2 @ 3 kali.

Rasanya memang le pelik kalau orang yang tak pernah mencuba..  tapi bila korang dah cuba pastinya nak lagi.

Kalau nak cuci miss V kita pun boleh gak... masakkan manjakani ngan air biasa je tanpa ada campuran apa2.

Kalau nak petua moden... malas nak masak-masak ni... kita pun ada gak. Biasa le tekak ada yg tak boleh nak terima cara lama-lama semuanya nak mudah je. Bukak mulut dan telan....... hehehe




Korang boleh le megambil ALFALFA dan VITAMIN E .... ianya dipanggil VITAMIN CINTA.
Vitamin yg terdapat dalam VITAMIN CINTA ialah:-


Vitamin Cinta?
Alfalfa – Untuk Isteri
Vitamin E – Untuk Suami

Kebaikan Set Vitamin Cinta ialah:
Mengatasi masalah KEPUTIHAN dan MISS ‘V’ BERBAU

MENGETATKAN Miss ‘V’ – bertindak seperti Kacip Fatimah

MENEGANGKAN payudara yang kendur

Meningkatkan KEINGINAN bersama

Meningkatkan Stamina agar lebih BERTENAGA

Cubalah sendiri. Anda akan tahu kenapa ianya terkenal dengan nama ‘Vitamin Cinta’. Jangan mengeluh pulak kalau lepas ni suami anda asyik nak MELEKAT je ye..:)

Dapatkan sekarang sebelum kasih suami anda beralih arah!


Untuk Order secara online terus dari Shaklee anda boleh klik button "Order Now" dibawah....pembayaran boleh dilakukan menggunakan KAD KREDIT atau KAD DEBIT sahaja. Bagi pembelian menggunakan Direct Transfer melalui bank nak COD SHAKLEE dikawasan berdekatan AZLIZA SAHIN seperti Kelana Jaya, Damansara, Tropicana, Kayu Ara, Flora Damansara Kota Damansara boleh hubungi AZLIZA SAHIN.




"Dapatkan Produk Shaklee dengan harga yang istimewa sekiranya anda mendaftar sebagai Ahli/Pengedar Shaklee. Pelbagai keistimewaan yang bakal anda perolehi sebagai Ahli/Pengedar Shaklee. Berminat untuk mendaftarkan Ahli/Pengedar Shaklee boleh SMS/WHATSAPP saya di nombor yang tertera atau PM di Facebook saya."

Yuran Keahlian sebanyak Rm75 seumur hidup. 
(Termasuk Rm10 untuk penghantaran Kit Ahli)


Sebarang pertanyaan..... order, boleh hubungi:-
PENGEDAR SHAKLEE
SID : 927880
SMS / WHATSAPP : 0193036830
FACEBOOK : Azliza Ija
LIKE FB PAGES : Kedai Vitamin Damansara & KelanaJaya
BLOG : semestisihat.blogspot.com
EMAIL : azlizaija@gmail.com
COD : Kelana Jaya, Damansara, Tropicana, Kayu Ara, Flora Damansara & Kota Damansara
POS LAJU : SELURUH MALAYSIA

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...