Sunday, September 7, 2014

CADANGAN SET BERAT BADAN SHAKLEE

Assalamualaikum dan salam ahad buat semua...

Pagi2 lagi kita dapat msg dari cust nak order Cadangan Set Naikkan Berat Badan Shaklee. Cust nak Vitalea, B Complex, Meal Shakes. Lagi2 Meal Shakes tengah offer kan dah tentu le dia x mau lepaskan peluang yg hanya datang bulan September 2014. Promosi Beli 3 percuma 1. Beli satu pun masih dapat harga promosi!




Yg bercita-cita dan berhajat nak naikkan berat badan cara sihat dan berkesan tu apa tunggu lagi.... jom dapatkan kat kita.


WhatsApp sekarang:-
pengedar Sah Shaklee Damansara & Kelana jaya
☎ www.wasap.my/60193036830
Guide sepenuhnya, sekiranya anda buat pembelian dengan Ija. freegift menarik dan istimewa menanti anda!

Kak ija COD Kota Damansara, Ara Damansara, Kelana Jaya, One Utama, Kayu Ara, Damansara, Subang Bestari Dan Bangsar..


No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...