Sunday, September 7, 2014

AGENT KURUS SHAKLEE

Assalamualaikum dan selamat malam....

Wah hari ni hari ahad... mood santai2 je kat umah. Cuma tengahari tadi pergi jap umah makcik kat puchong anto barang.  Balik dr umah mak cik mood nak makan simple2 je tapi menyelerakan. Mula le terfikir nak masak apa?
Akhirnya apa terlintas di fikiran ialah jeng... jeng... jeng.......




Dalam masa tak sampai sejam semuanya terhidang simple dan mudah je. Bertambah2 kami makan. Nak gak cerita sejak kita makan supplement kita x pernah pun nak sekat selera makan kita. Apa kita tau kita makan dan makan je. Alhamdulilah berat kita maintain je..
Korang nak tau tak supplement apa kita makan?




Semestinya yg terbaik pastinya SHAKLEE. Semestinya mereka 3 beradik ni  bantu bakar lemak dan buang toksin dalam badan. Apa yg kita makan x lama lepas tu mesti kita lalui proses pembuangan. Tu badan kita tak naik2 hehehe.



WhatsApp sekarang:-
pengedar Sah Shaklee PETALING JAYA
☎ www.wasap.my/60193036830
Guide sepenuhnya, sekiranya anda buat pembelian dengan Ija. freegift menarik dan istimewa menanti anda!

Kak ija COD Kota Damansara, Ara Damansara, Kelana Jaya, One Utama, Kayu Ara, Damansara, Subang bestari Dan Bangsar

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...