Sunday, April 20, 2014

CADANGAN SET KEHAMILAN SHAKLEE

Assalamualaikum dan selamat pagi...

Hari ni kita bersiaran, Alhamdulilah. Ni nak cerita semalam ija g melawat baby Shaklee comel sgt, berat 3.9kg. Ibu baby amalkan set kehamilan dari mula-mula kehamilan lagi. Kalau tengok perut ibunya mcm x percaya anak dia berat 3.9kg. Mana x nya perut kecik je..... alhamdulilah lahir normal!

Ni kita nak cerita semasa kehamilan akak tu x ambik pun supplemen lain kecuali vitamin shaklee sahaja... nak tau tak akak tu ambil vitamin apa?



Full set kehamilan akak ni makan dengan konsisten dan jayanya... 
Hasilnya semasa mengandung dia bg tau tidak berasa penat, letih mahupun tidak bermaya. Malam-malam pun tak kejang. Paling best bacaan HB dia berada pada tahap normal. Kalau nak ikutkan dulu seblm ambil set kehamilan masa mengandungkan anak- anak lain... dah le penat, asyik nak tido je, kaki usah cakap le asyik je cramp lagi-lagi bila waktu sejuk dan sebelah malam. Kalau korang nak tau ni anak ke 6 tau...... Bacaan HB pulak 8-10bcaan je. Muka lak pucat, biasa le darah tak cukup.




Alololo baby bambam, tido je semalam orang buat apa pun tak tak kisah. Lepas set kehamilan dah tentu le akak tu amalkan set berpantang shaklee kan. Moga akak tu menjalani tempoh berpantang dengan jaya dan mencapai berat badan yg diingini.

Korang kalau nak order atau ade sebarang pertanyaan mengenai shaklee boleh bertanya deret ngan ija. Wa nak calo dulu ye,

 Assalamualaikum. ..... moga kita bersiaran lagi!


Untuk Order secara online terus dari Shaklee anda boleh klik button "Order Now" dibawah....pembayaran boleh dilakukan menggunakan KAD KREDIT atau KAD DEBIT sahaja. Bagi pembelian menggunakan Direct Transfer melalui bank nak COD SHAKLEE dikawasan berdekatan AZLIZA SAHIN seperti Kelana Jaya, Damansara, Tropicana, Kayu Ara, Flora Damansara Kota Damansara boleh hubungi AZLIZA SAHIN.




"Dapatkan Produk Shaklee dengan harga yang istimewa sekiranya anda mendaftar sebagai Ahli/Pengedar Shaklee. Pelbagai keistimewaan yang bakal anda perolehi sebagai Ahli/Pengedar Shaklee. Berminat untuk mendaftarkan Ahli/Pengedar Shaklee boleh SMS/WHATSAPP saya di nombor yang tertera atau PM di Facebook saya."

Yuran Keahlian sebanyak Rm75 seumur hidup. 
(Termasuk Rm10 untuk penghantaran Kit Ahli)


Sebarang pertanyaan, pengambilan.... order boleh hubungi:-
PENGEDAR SHAKLEE
SID : 927880
SMS / WHATSAPP : 0193036830
FACEBOOK : Azliza Ija
LIKE FB PAGES : Kedai Vitamin Damansara & KelanaJaya
BLOG : semestisihat.blogspot.com
EMAIL : azlizaija@gmail.com
COD : Kelana Jaya, Damansara, Tropicana, Kayu Ara, Flora Damansara & Kota Damansara
POS LAJU : SELURUH MALAYSIA


No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...