Friday, April 21, 2017

CADANGAN SET KEHAMILAN SHAKLEE

Assalamualaikum dan selamat pagi...

Hari ni kita bersiaran, Alhamdulilah. Ni nak cerita semalam ija g melawat baby Shaklee comel sgt, berat 3.9kg. Ibu baby amalkan set kehamilan dari mula-mula kehamilan lagi. Kalau tengok perut ibunya mcm x percaya anak dia berat 3.9kg. Mana x nya perut kecik je..... alhamdulilah lahir normal!

Ni kita nak cerita semasa kehamilan akak tu x ambik pun supplemen lain kecuali vitamin shaklee sahaja... nak tau tak akak tu ambil vitamin apa?

Cadangan set berpantang


Full set kehamilan akak ni makan dengan konsisten dan jayanya... 
Hasilnya semasa mengandung dia bg tau tidak berasa penat, letih mahupun tidak bermaya. Malam-malam pun tak kejang. Paling best bacaan HB dia berada pada tahap normal. Kalau nak ikutkan dulu seblm ambil set kehamilan masa mengandungkan anak- anak lain... dah le penat, asyik nak tido je, kaki usah cakap le asyik je cramp lagi-lagi bila waktu sejuk dan sebelah malam. Kalau korang nak tau ni anak ke 6 tau...... Bacaan HB pulak 8-10bcaan je. Muka lak pucat, biasa le darah tak cukup.


Testimoni set berpantang Shaklee


Alololo baby bambam, tido je semalam orang buat apa pun tak tak kisah. Lepas set kehamilan dah tentu le akak tu amalkan set berpantang shaklee kan. Moga akak tu menjalani tempoh berpantang dengan jaya dan mencapai berat badan yg diingini.

Korang kalau nak order atau ade sebarang pertanyaan mengenai shaklee boleh bertanya deret ngan ija. Wa nak calo dulu ye,

 Assalamualaikum. ..... moga kita bersiaran lagi!


WhatsApp sekarang:-Pengedar Sah Shaklee Damansara & Kelana jaya
☎ www.wasap.my/60193036830
Guide sepenuhnya, sekiranya anda buat pembelian dengan Ija. freegift menarik dan istimewa menanti anda!

Kak ija COD Kota Damansara, Ara Damansara, Kelana Jaya, One Utama, Kayu Ara, Damansara, Subang Bestari Dan Bangsar.


No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...